Door de week

EKV door de week

Niet alleen op zondag komen wij samen. Wij vinden het belangrijk ook in het dagelijks leven gemeente te zijn. Door de week zijn er verschillende momenten waarop we met elkaar delen in een ontspannen sfeer. Lees hierover meer op de specifieke pagina’s.

Huisgroepen door de week

In huisgroepen delen we onze persoonlijke relatie met God. Juist in huisgroepen is tijd en ruimte voor meer persoonlijk contact. Er is aandacht voor elkaar, voor wat je de afgelopen week hebt meegemaakt, waar je misschien mee zit of waar je juist dankbaar voor bent. Lees meer over de huisgroepen.

Gebedsavonden

Tijdens de gebedsavond bidden we voor elkaar. In de gemeente doen we dat onder meer door elke week op woensdagavond online samen te komen en te bidden. Lees meer over de gebedsavonden.

Creatieve avonden

Op de creatieve avonden creëren we leuke elementen en relaties. Dit wordt af en toe georganiseerd en  komt een groepje vrouwen bij elkaar thuis om samen te knutselen of te handwerken. Er wordt dan door iemand een leuk knutselproject bedacht wat dan door iedereen die avond wordt gemaakt; een onderzetter van twijgjes, een krans met vilten bloemen, een macramé plantenhanger, wenskaarten enz. Lees meer over de creatieve avonden.

Bloemschikken

Bij het bloemschikken worden leuke creaties in elkaar gezet. Lees meer over het bloemschikken.