Bloemschikken voor vrouwen

Een paar keer per jaar worden er workshops bloemschikken voor vrouwen georganiseerd door enkele dames van de Evangelische Kerk De Vriendschap. Dit vindt plaats in het activiteitencentrum bij De Mare.

Hiermee willen wij de mensen een gezellige, creatieve ochtend bezorgen en op deze manier ons Licht laten schijnen. De ochtenden bieden een gezellige mix van bijkletsen, samenzijn en lekker praktisch bezig zijn met het schikken van bloemen en planten.

Je bent helemaal vrij om je eigen kunstwerk samen te stellen. Zelfs als je iets minder creatief bent aangelegd is dat geen probleem. Met een beetje hulp ga je namelijk aan het eind van de ochtend met een prachtig bloemstuk naar huis!

De opkomst is meestal groot en de ochtenden worden druk bezocht. Het is iedere keer weer genieten om te zien dat er prachtige bloemstukken of kransen worden gemaakt.

Bijzonder is dat, hoewel er een voorbeeld aanwezig is om na te maken, er uiteindelijk zo’n 20 verschillende kunstwerken op tafel staan. Prachtig om te zien! En natuurlijk is er ook tijd om gezellig koffie en thee te drinken en bij te kletsen met elkaar.

Wilt u meer weten over de workshops? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bent u op zoek naar contact of relaties bij u in de buurt? Kijk dan eens hoe wij er voor u kunnen zijn in onze huiskringen.