Creatieve vrouwenavonden

Af en toe wordt er een creatieve vrouwenavond georganiseerd om samen te knutselen of handwerken te maken. Er wordt dan door iemand een leuk knutselproject bedacht. Dat wordt dan door iedereen die avond gemaakt. Denk hierbij aan een onderzetter van twijgjes, een krans met vilten bloemen, een macramé plantenhanger, wenskaarten, enzovoorts.

Natuurlijk wordt er ook aan eigen projecten gewerkt. Sommige deelnemers werken aan iets waar ze thuis al aan bezig zijn, of nemen hun eigen brei- of haakwerk mee. Heb je iets leuks wat je zou willen maken? Geen probleem en neem het mee!

De creatieve vrouwenavonden vinden plaats bij de deelnemers thuis. De locatie wordt onderling afgestemd. De avonden gaan natuurlijk vooral om de gezelligheid, want een dameskransje zou geen dameskransje zijn als er niet gezellig gelachen of gekletst wordt met elkaar!

Naast de creatieve avonden worden er af en toe ook bloemschik-ochtenden georganiseerd voor vrouwen. Deze ochtenden zijn ook erg populair en worden druk bezocht.

In november en december worden er ook leuke dingen gemaakt om te kunnen verkopen tijdens de kerstmarkt in de De Blije Mare. Deze markt is aansluitend aan de Kerstwandeling, die dit jaar al weer voor de achtste keer wordt georganiseerd. De opbrengst van onze verkopen gaan naar kinderhuis Noah’s Ark in Oeganda.