Zendelingen ondersteund door EKV

Als gemeente hebben wij het voorrecht dat wij een aantal zendelingen en hun zending in verschillende landen over de wereld, gedeeltelijk kunnen ondersteunen.

 

Piet & PitaPiet en Pita Buitendijk
Noah’s Ark Children’s Ministry, Uganda

Piet en Pita Buitendijk zijn sinds 1996 werkzaam onder kinderen in Uganda. In februari 2001 zijn ze gestart met Noah’s Ark Kinderhuis, een huis waar de allerkleinsten opgevangen worden. Een thuis voor baby’s die gevonden zijn of hun ouders verloren hebben door oorlogsgeweld, de ziekte AIDS of malaria.

Er wordt hiervoor gespaard door de kinderen van de zondagschool (spoor 1 t/m 3).

Kijk voor meer informatie op nl.nacmu.org

 

 

Nat & Annette WinstonNat en Annette Winston

In 2000 zijn zij gestart met evangelisatie en gemeentestichtend werk in Brussel, België, een zendingsland pal naast de deur.

Kijk voor meer informatie op www.stgob.nl

 

 

Zending van Peter & Margré HaysPeter en Margré Hays

Vanuit de organisatie Greater Europe Mission (Stichting Goed Nieuws) dienen Peter en Margré in Nederland, het thuisland van Margré. Hun bedieningen omvat kerkplantingen, seminars over evangelisatie en opleiding van internationale leiders. Peter is leraar en mentor op Tyndale Theological Seminary. Margré is de nationale directeur van Community Bible Studies International in Nederland. Ze coördineert ook de oprichting van deze studies in Noorwegen, Zweden, Finland en Servië.

Samen zetten Peter en Margré zich in voor Kracht om te Veranderen. Samen met vele andere christenen delen zij Christus met al hun naasten in de omgeving en daarbuiten.

 

 

Maarten & Nelleke SlotMaarten en Nelleke Slot

Cama Zending, Granada, Spanje.

Gemeentestichtend werk onder onkerkelijke, postmoderne en zoekende mensen.

Vragen over zending of meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de zendingsdoelen die wij gedeeltelijk ondersteunen? Neem dan contact met ons op.