Een zondagsdienst in EKV, wat kan je verwachten?

Iedereen, gelovig of ongelovig, jong of oud is welkom om onze samenkomsten te bezoeken. Iedere zondag om 10:00 uur komen wij samen om onze God te aanbidden, Hem groot te maken en over Hem te horen. Dit doen wij over het algemeen door het zingen van een aantal liederen met een band of een andere vorm van muziek, het luisteren naar een spreker die ons meer kan leren over God aan de hand van een Bijbelgedeelte en hoe christen te zijn in de praktijk van ons dagelijks leven. Aan het eind van iedere dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten, vragen te stellen of te luisteren naar elkaar onder het genot van een kop koffie of thee.  Ontstaat het verlangen van het geven van een persoonlijk getuigenis, dan is daar ook gelegenheid voor als je dit vooraf even meld bij degene die die ochtend de dienst leidt.

Eens in de maand vieren wij samen het Avondmaal; stilstaan bij de betekenis van Gods liefde en genade voor ons.

Af en toe hebben wij een ‘iedereen-heeft-iets’-dienst. Dan bestaat is er voor velen een gelegenheid om te vertellen aan iedereen wat God in je leven doet, iets wat Hij je geleerd heeft, een bemoediging te delen, of misschien juist om gebed te vragen. Iedereen is vrij te delen vanuit de vorm die bij hem of haar past.

Kinderen in de zondagsdienst

Kinderen zijn belangrijk in onze zondagsdienst! Elke week is er bij de Vriendschap speciale aandacht voor hen. Lees hier meer over een plek voor hen op zondagmorgen.

Routebeschrijving

Onze zondagsdienst wordt gehouden om 10:00 uur in het gebouw Mare Nostrum.

De Mare Nostrum (Arubastraat 2 , 1825 PV Alkmaar) bevindt zich in het Dalton College vlakbij de rotonde ten noorden van winkelcentrum De Mare in Alkmaar Noord.
Bekijk het op de kaart. (Je kan op de kaart ook een routebeschrijving vinden!)

Parkeergelegenheid

Bij wijkcentrum Mare Nostrum is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

 

Contact

Wilt u meer weten ?