Een zondagsdienst in EKV, wat kan je verwachten?

Wekelijks komen wij samen in de zondagsdienst om onze God te aanbidden, Hem groot te maken en over Hem te horen. Dit doen wij over het algemeen door het zingen van een aantal liederen met een band of een andere vorm van muziek, het luisteren naar een spreker die ons kan leren aan de hand van een Bijbelgedeelte, en het samen gemeente zijn tijdens een kop koffie of thee en een luisterend oor. Ontstaat het verlangen van het geven van een getuigenis, dan is daar ook gelegenheid voor.

Eens in de maand vieren wij samen het Avondmaal; stilstaan bij de betekenis van Gods liefde en genade voor ons.

Tijdens een ‘iedereen-heeft-iets’-dienst staat het delen uit eigen leven centraal: een gelegenheid om te vertellen wat God in je leven doet, iets wat Hij je geleerd heeft, een bemoediging te delen, of misschien juist om gebed te vragen. Iedereen is vrij te delen vanuit de vorm die bij hem of haar past.

Heb je een dienst gemist ? De meeste diensten zijn terug te zien op ons kanaal bij “kerkdienst gemist”: Opgenomen diensten EKV

Kinderen in de zondagsdienst

Kinderen zijn belangrijk in onze zondagsdienst! Elke week is er bij de Vriendschap speciale aandacht voor hen. Lees hier meer over een plek voor hen op zondagmorgen.

Routebeschrijving

Onze zondagsdienst wordt gehouden om 10:00 uur in het gebouw Mare Nostrum.

De Mare Nostrum (Arubastraat 2 , 1825 PV Alkmaar) bevindt zich in het Dalton College vlakbij de rotonde ten noorden van winkelcentrum De Mare in Alkmaar Noord.
Bekijk het op de kaart. (Je kan op de kaart ook een routebeschrijving vinden!)

Parkeergelegenheid

Bij wijkcentrum Mare Nostrum is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

 

Contact

Wilt u meer weten ?